Organizational Development Training Program #2

În data de sâmbătă 7 Martie 2015, în intervalul 12:00 – 16:30, iMAT YD (Intuitive Methods And Techniques for Youth Development) organizeză evenimentul Organizational Development Training Program #2.

iMAT YD este un proiect, o inițiativă a patru tineri de a facilita accesul unui public cât mai larg către programele de dezvoltare personală puse la dispoziție de către tineri pentru tineri.

Evenimentul se dorește a fi o serie de 3 traininguri\discursuri ce vizează dezvoltarea personală a participanților prin creșterea eficienței personale în cadrul organizațiilor din care aceștia fac parte, spre o mai bună coordonare și organizare a proiectelor pe care organizațiile din care aceștia fac parte doresc să le pună în practică și spre o mai bună comunicare în cadrul organizațiilor din care aceștia fac parte.

În urma participării la acest eveniment, participanții vor afla informații despre managementul de proiect împreună cu etapele necesare premergătoare demarării proiectelor, metode de creștere a eficienței personale, precum și dezvoltarea unor abilități de comunicare pentru o mai bună organizare a voluntarilor unui ONG.

Avem ca scop creștera nivelului de implicare a participantilor in organizatiile din care fac parte ca membri, dezvoltarea cunostintelor manageriale pe plan organizational, deprinderea unor cunostinte privind modul in care informația poate fi transmisă folosind diverse metode de comunicare.

Participanții vor putea aplica concret informațiile dobândite și vor putea observa rapid efectele, deoarece în transmiterea informațiilor se vor folosi metode non-formale de educație.

Trainingurile sunt orientate către tineret, fiind pregătite și elaborate de către tineri cu experiență. Aceștia au susținut aceste traininguri și în alte rânduri, în diferite contexte și medii, reușind să se adapteze mereu, să capteze atenția publicului și să obțina feedback pozitiv.

Facilitatorii programului vor fi Mihai Vilcea (președinte@OpEN & vicepreședinte@FiTT), Toma Grozăvescu (președinte@Clubul de Management & trainer@AIESEC), Paula Avram (trainer@AIESEC & project manager@Toluna Romania).

Programul elaborat de către organizatori împreună cu facilitatorii este următorul:

12:00 – 13:20 -> Project Management – Mihai Vilcea
13:20 – 13:35 -> Coffe Break
13:35 – 14:55 -> Personal Efficiency – Toma Grozăvescu
14:55 – 16:10 -> Coffe Break
16:10 – 17:30 -> Efficient Communication – Paula Avram

În urma participării la eveniment vom pregăti pentru participanți certificate prin care să își poată dovedi participarea la acest eveniment.

Fiind vorba de un eveniment de voluntariat, evenimentul nu vizează obținerea de profit, însă pentru acoperirea cheltuielilor organizatorice asumate, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă de participare de 20 RON \ persoană.

Pentru informații adiționale, vă invităm să ne contactați fără a ezita folosind oricare din următoarele variante:

tudor.andrei@fitt.ro
http://imatyd.com
https://www.facebook.com/imatyd
+40 751 221 926 – Vîlceanu Andrei Tudor
Pentru o mai bună organizare insistăm în a vă rugăm să vă înscrieți folosind următorul google form. Avem nevoie doar de Nume, Email și eventual ONGul din care faceți parte dacă este cazul.

Google Form-ul pentru înregistrare: http://goo.gl/forms/nRmku9cx6k

Facebook event: https://www.facebook.com/events/540266026113032/

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.