Acceptă provocarea și câștigi 200.000 de euro!

Valeo Innovation Challenge este o competiție lansată la nivel de Grup Valeo ce a ajuns la cea de-a cincea ediție. Aceasta presupune formarea unor echipe din 2 până la 5 studenți (la alegere includ un profesor, fără a depăși numărul maxim) care să propună soluții inovatoare legate de:

a) electrificarea autovehiculului;

b) autovehicule autonome;

c) mobilitate digitală.

Competiția încurajează tinerii studenți să inoveze pentru a realiza mașina din viitor, mai inteligentă, mai prietenoasă cu mediul, mai intuitivă și mai distractivă! Acceptând provocarea de a intra în Valeo Innovation Challenge 2018, studenții au șansa de a deveni lideri în crearea de automobile și de a câștiga 200.000 de Euro! Echipele se pot înscrie pe website-ul competiției până în data de 30 martie 2018.

Competiția este structurată pe 3 etape:

            1) Prima fază presupune înscrierea la competiție, prezentarea proiectului sub formă de video mp4 (maxim 3 minute), o prezentare Power Point alcătuită din 5 slide-uri care cuprind alcătuirea echipei,  problema identificată, soluțiile deja existente și propunerea inovației tehnice, termenul limită de înscriere pentru prima etapă fiind 30 martie 2018

             2) Pentru cea de-a doua etapă vor fi alese 9 echipe din cele înscrise care vor avea la dispoziție 8 săptămâni să lucreze la proiectele lor. Echipele se vor bucura de sprijinul Valeo care este recunoscut pentru experiența și expertiza profesională a oamenilor de știință, designerilor, sociologilor și arhitecților săi.

             3)  În ultima fază echipele finaliste vor avea la dispoziție 5 minute pentru prezentarea proiectul final în fața juriului, după care va urma o sesiune de întrebări Q&A de 10 minute. La final juriul va selecta cele trei echipe câștigătoare și va acorda marele premiu, în valoare de 200.000 de Euro, pentru toate cele trei categorii.

Decernarea premiilor pentru cele 3 echipe câștigătoare va fi în data de 12 octombrie 2018, la Paris.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.