Admitere la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologii Informaţionale 2017

Perioada de înscrieri pentru licenţă este 17-22 Iulie 2017, perioadă în care elevii îşi vor depunde dosarele în cadrul facultăţii, urmând ca în data de 25 Iulie să suţină examenul de admitere la matematică.

Actele necesare pentru dosarul de înscriere se găsesc aici.

În ceea ce priveşte media de admitere, la concursurile de matematică sau desen liber şi tehnic, media se face asfel: m=(4*n1+b)/5, unde n1 este nota la proba de concurs, iar b este media de la bacalaureat. La concursurile de dosare, media de admitere este media de la bacalaureat.

19758335_1346143402107893_515571868_n

Pentru ocuparea unui loc fără taxă, este obligatorie, pe lângă depunerea chitanței de plată a taxei de confirmare, și depunerea la dosar a diplomei de bacalaureat în ORIGINAL.

Candidații declarați admiși în runda 1, care confirmă în Runda 1 de confirmări vor rămâne admiși și în rundele 2 și 3 fără a fi nevoie să reconfirme. Pentru ocuparea unui loc fără taxă (din runda 1 sau eliberat într-o rundă ulterioară) este obligatorie, pe lângă depunerea chitanței de plată a taxei de confirmare, și depunerea la dosar (la comisia de admitere 6 sau 10) a diplomei de bacalaureat în ORIGINAL.

Candidații declarați admiși în runda 1, care nu confirmă locul în Runda 1 de confirmări vor fi eliminați din concurs. În locul lor vor fi admiși în runda a 2-a următorii candidați din lista celor neadmiși în runda 1, în ordinea descrescătoare a mediilor.

Candidații declarați admiși în runda a 2-a, care confirmă locul în Runda 2 de confirmări vor rămâne admiși și în runda a 3-a fără a fi nevoie să reconfirme. Pentru ocuparea unui loc fără taxă (din runda 2 sau eliberat într-o rundă ulterioară) este obligatorie, pe lângă depunerea chitanței de plată a taxei de confirmare, și depunerea la dosar (la comisia de admitere 6 sau 10) a diplomei de bacalaureat înORIGINAL

Candidații declarați admiși în runda 2, care nu confirmă locul în Runda 2 de confirmări vor fi eliminați din concurs. În locul lor vor fi admiși în runda a 3-a următorii candidați din lista celor neadmiși în rundele 1 și 2, în ordinea descrescătoare a mediilor.

Candidații declarați admiși în runda 3, care nu confirmă locul în Runda 3 de confirmări vor fi eliminați din concurs.

Pentru orice nelămurire vă stam la dispoziţie pe pagina noastră de facebook LSFETc Timişoara.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.