Alegerea studentilor reprezentanti 2015

Calendarul alegerilor studenți reprezentanți 2015


Rolul studenților reprezentanți este să ne apere drepturile și să ne valorifice puterea colectivă; astfel, condițiile în care studiem să fie potrivite nevoilor noastre.

Studenții consilieri sunt aleși pentru a reprezenta studenții la nivelul Facultății, participând la ședințele periodice ale Consiliului. În cadrul acestor ședințe se discută problemele și noutățile care apar intern, exclusiv în cadrul Facultății de Electronică și Telecomunicații.
Numărul maxim de poziții disponibile ale studenților în Consiliu este în număr de 4 .

Studenții senatori sunt aleși pentru a reprezenta studenții Facultății noastre la nivelul Universității, participând la ședințele periodice ale Senatului. În cadrul acestor ședințe se discută problemele și noutățile care apar la nivel de Universitate, problemele de interes general ale studenților și cadrelor didactice din UPT.
Numărul maxim de poziții disponibile ale studenților Facultății de Electronică și Telecomunicații în Senat este în număr de 3 .

Alege să mergi la vot! Este dreptul tău sa contribui la alegerea cui te reprezintă!

Iar dacă ai spirit de reprezentant, fii diferit de colegii tăi! Alege să înveți, să descoperi și să te dezvolți! Candidează!

Regulamentul de alegere a studenţilor reprezentanţi va apărea în cel mai scurt timp.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.