Alegeri Reprezentanți de An

Reprezentarea studențească este una dintre prioritățile noastre ca și organizație.

Pornind de la această idee te anunțăm că pe parcursul săptămânii viitoare (01.10.2018-05.10.2018), vor avea loc alegerile pentru Reprezentanții de an.

 

Astfel, voluntarii LSFETc vor ajunge la orele de curs ale fiecărui an, respective fiecărei serii, pentru a face posibilă această activitate, după următorul orar (orarul poate suferi modificări) .

 

Dacă dorești să reprezinți vocea colegilor tăi, fișa postului în care sunt trecute atribuțiile REPREZENTANTULUI DE AN, o poți găsi AICI.

Principalele atribuții ale acestuia sunt:

– Să programeze examenele și distribuitele;

– Să păstreze permanent legătura dintre cadrele didactice și studenți;

– Să aplaneze orice conflict ce apare între membrii academici pe care îi reprezintă;

– Să respecte decizia mojorității studenților.

Nu uita că LSFETc este întotdeauna la dispoziția ta pentru a-ți răspunde la întrebări, iar pentru a te ajuta, poți apela la colegul nostru, Coordonator al Departamentului Reprezentare, Milosteanu Marius (facebook), sau la oricare alt membru al organzației noastre.

 

De asemanea, ca totul să fie mai ușor pentru tine, după ce reprezentanții de an vor fi aleși, pe parcusul săptămânii se va face și o ședință în care îți vor fi prezentate principalele mecanisme/modalități de lucru care îți vor ușura munca.

 

Menționăm că mandatul unui repezentat de an începe din momentul în care a fost ales până la începerea următorului an universitar. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.