Aplica ca voluntar pentru Art Encounters 2015

Istoria artelor vizuale se revelează prin lucrările de artă ale trecutului și prin viața artistică prezentă. Operele de artă sunt expresii ale gândurilor și rațiunii, dar și ale relației emoționale cu realitatea și mediul social. Istoria artei transformă acest gen de expresii în limbaj și teorie integrându-le în contextul istoric. De zece ani încoace, istoria artei vestice este într-o continuă rescriere și reformulare. Interpretarea unilaterală a istoriei artei bazată pe logica evoluției vest-europene și nord-americane, este completată și schimbată de numeroase narațiuni despre evoluții paralele bazate pe multitudinea sferelor culturale.

Ca un element important în perspectiva nouă și globală asupra narațiunilor culturale paralele, și partea de est a Europei este re-descoperită și re-evaluată, ca proprie viteză de dezvoltare, relații logice, referințe culturale și diferențe, mai ales de la căderea Cortinei de Fier.

Timișoara Art Encounters este la început de drum. Ajută-ne să pregătim ediția cu numărul 1!

Dacă îți place arta contemporană, vorbești cel puțin o limbă străină, dacă îți plac oamenii și cunoști bine Timișoara… te invităm să faci parte din echipa noastră de voluntari, completând formularul aici. Te vom contacta imediat pentru a vedea ce putem face împreună.

Pentru mai multe detalii click aici

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.