Cazarea studenţilor în căminele UPT, anul universitar 2017-2018

Cazarea studenților în cămine va avea loc în perioada 21.09.2017-25.09.2017, între orele 08:00-18:00.

Actele necesare pentru efectuarea procesului de cazare sunt următoarele:

  • copie xerox după cartea de identitate;
  • copie xerox după certificatul de naștere;
  • 2 poze de tip buletin.

Achitarea taxei de cămin se poate realiza doar prin intermediul unui card bancar valabil.

Copiii personalului didactic aflat în activitate trebuie să prezinte o adeverință de la locul de muncă al părintelui, vizată de către Inspectoratul Școlar corespunzător (cu referire la Legea Educației Naționale 1/2011).

Cererile de grupare se pot completa doar de studenții admiși la ciclul de studii licență în anul I la facultățile din cadrul UPT, în sesiunea din luna iulie. Acestea se pot descărca de aici sau de pe site-ul www.ccoc.upt.ro, de la secțiunea Anunțuri și vor fi scanate și trimise până la data de 05.09.2017, la una dintre adresele de e-mail: cristina.saracin@upt.ro , maria.palfalvi@upt.romarian.carciumaru@upt.ro.

Rezultatele repartițiilor locurilor de cazare pentru studenții din anul I vor fi afișate joi, 21.09.2017, la avizierul din fața căminului 4C (Str. Ion Vidu, nr. 27).

Persoanele care au bifat și opțiunea de cazare pe formularul de înscriere la facultate NU mai trebuie să depună o altăcerere de cazare la Direcția Socială UPT (căminul 4C).

Mai multe informații legate de procesul de cazare puteți obține sunând la numărul de telefon 0256 404 321 sau trimițând un e-mail la una dintre adresele: maria.palfalvi@upt.romarian.carciumaru@upt.ro.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.