Gala Profesorului Bologna

Care este profesorul care te-a inspirat cel mai mult și a reușit să treacă dincolo de barierele materiei pe care o predă, care te-a motivat să ai o minte deschisă și să gândești lucid și deschis?

Ei bine, Gala Profesorului Bologna este proiectul cu tradiție ANOSR prin intermediul căruia cei mai străluciți profesori ce se mulează pe tiparul de mai sus sunt premiați și astfel li se arată aprecierea studenților pe care i-au învățat.

Ediția a VIII-a este organizată de Liga AC și se va desfășura la Timișoara, iar punctul culminant al seriei de evenimente îl reprezintă gala din 22 mai, unde într-un cadru festiv îi vom cunoaște pe oamenii care merită să poarte titlul de “Proful Tare”.

De asemenea, în cadrul Galei Profesorului Bologna, Liga AC în colaborare cu LSFETc organizează în data de 23 mai conferința pe tema Învățământului Centrat pe Student din cadrul proiectului Bologna în Universități. Ne dorim să discutăm provocările cu care universitățile se confruntă în implementarea învățământului centrat pe student în era digitală și care ar putea fi rolul asigurării calității în implementarea reală a unui învățământ centrat pe student la nivelul tuturor universităților din România.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.