INFORMATII DESPRE CAZARE IN ANUL UNIVERSITAR 2015-2016

Cazarea studenților în căminele Universității Politehnica Timișoara se va face începând cu data de 24.09.2015, ora 7.30.

ACTE NECESARE
– Buletin de identitate / Carte de identitate;
– Copie xerox după certificatul de naștere;
– 2 (doua) poze color tip buletin;
– Adeverință de angajat vizată de inspectoratul școlar, pentru studenții care au cel puțin un părinte cadru didactic sau didactic auxiliar și studiază la forma fără taxă – pentru a putea beneficia de scutirea taxei de cămin;
În momentul cazării se va achita contravaloarea taxei de cămin aferente parțial lunii septembrie și integral lunii octombrie 2015, a taxei de timbru pentru viza de flotant (5 lei).
Totodată se achită către Comitetul studențesc de cămin și taxa pentru cablul TV (intre 15 și 25 lei/pers/an) și fondul de cămin (70 lei/pers/an).
LISTELE CU REPARTIȚIA ANULUI I ADMIȘI ÎN SESIUNEA IULIE 2015 VOR FI AFIȘATE LA SEDIUL DIRECȚIEI SOCIALE DIN COMPLEXUL STUDENȚESC (CĂMINUL 4/C), ÎN DATA DE 24 SEPTEMBRIE 2015.

Studenții din anul I licență care au optat pentru cămin în fișa de înscriere la facultate se vor regăsi automat pe listele cu repartiții.
Studenții care doresc grupare se vor adresa în acest sens Direcției Sociale a UPT printr-o cerere. Descarca de aici formularul TIP.
Cererea de grupare se poate depune direct la sediul Direcției Sociale sau prin e-mail la adresa: maria.palfalvi@upt.ro, până cel târziu în 15 septembrie 2015.

Pentru alte informații legate de cazarea în căminele UPT vă rugăm să vă adresați Direcției Sociale la numărul: 0256 404325.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.