Fii Tu Fratele Mai Mare

Scopul proiectului este sărbătorirea zilei de 1 Iunie împreună cu copii de la centrele de plasament, într-un mediu diferit celui cu care sunt familiarizați. Prin acest proiect ne-am propus să promovăm ideea de îmbunătățire a societății civile prin voluntariat și promovarea unui mesaj social puternic în contextul prezentat anterior, realitate față de care studenții aleg să adopte o atitudine superficială. Pentru a sprijini obiectivele acestui proiect, vom derula o serie de acțiuni pe parcursul a două zile și vom demara o campanie de strângere de fonduri finalizată printr-un concert caritabil.

Obiectivul secundar al acestei acţiuni este atragerea atenției asupra voluntariatului în rândul studenților și beneficiile profesionale și personale pe care acesta le poate aduce.

Grupul ţintă sunt studenţii membri ai LSFETc, dar și din cadrul UPT, care sunt invitaţi să participe la aceste acţiuni și să se implice activ în proiectul nostru.

Beneficiarii în urma acestei acţiuni sunt copiii, casele de copii de la centrele de plasament şi studenţii voluntari participanţi la proiect.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.