Tabara de toamna: IT will be fun! 23 – 27 septembrie, Busteni

Evenimentul este destinat tinerilor pasionați de tehnologie, studenți, absolvenți ai facultăților de profil și tuturor celor care doresc să se pună în temă cu cele mai noi tehnologii IT, comunicații și să învețe lucruri practice.

Aşadar, va fi o tabără de 5 zile în care se va îmbina IT-ul cu fun-ul, şi cu câteva îndrumări pentru o viaţă mai bună în care îţi descoperi calităţile, hobby-urile şi mai ales cum să le transformi în prosperitate şi abundenţă în viaţa ta.

O tabără cu un mix de tehnologie, networking, cunoaştere de sine, oportunităţi de carieră şi de recrutare, un loc unde se învaţă de plăcere- Nu se dau note ci premii!

Condiţiile de participare:  vârsta cuprinsă  între 18 şi 30 de ani, absolvent, student al unei universităţi de IT sau pur şi simplu eşti pasionat de IT, eşti curios să explorezi noi zone de cunoaştere sau pur şi simplu să te explorezi pe tine, atunci înscrie-te acum!

Participarea constă într-o taxă de 300 Ron pentru studenţii care achită până la 1 august 2015, 400 Ron pentru cei care achită până la 15 septembrie.

Pentru mai multe detalii click aici.

Pentru detalii și înscrieri la Ioana Groşeanu ( ioana.groseanu@ibusiness.com.ro )

0723 826 440.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.