Tabere de vara 2017

Tu ce faci vara asta? Nu ai vrea să mergi la mare? Sau poate nu îţi place marea…atunci la munte?

Dacă eşti student la licenţă sau master la buget, ai posibilitatea de a beneficia de un loc gratuit în tabără la mare sau… la munte.

Tot ce trebuie să faci, este să completezi o cerere de acest tip: CERERE şi să o duci la secretariatul de la parter sau la adresa de e-mail: etc@upt.ro. Până cand? Termenul limită este 22 mai 2017. Nu uita să specifici dacă vrei la mare sau la munte și perioada în care vrei să mergi.

Locurile de tabără se acordă în funcție de 2 categorii de criterii: situația socio-economică a studenților sau rezultatele academice ale studenților și implicarea în activități extracurriculare.

Pentru a beneficia de un loc în tabără poate aplica orice student înmatriculat la forma de învățământ cu frecvență, pe loc finanțat de la bugetul de stat, la ciclul de licență sau de master, ce este integralist și are vârsta sub 35 de ani. În cazul studenților care aplică pentru un loc de tabără acordat pe criterii sociale, criteriul de integralitate nu se aplică.

METODOLOGIA privind organizarea taberelor cu caracter social pentru elevi pe perioada vacanţelor şcolare;

 

METODOLOGIE privind organizarea taberelor pentru preşcolarii, elevii şi studenţii cu handicap, împreună cu asistenţii personali şi asistenţii personali profesionişti;

Regulament.

Deci ce mai aştepţi? Fă-ţi cea mai tare vară, o meriţi!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.