VLOG U

Timișoara devine capitala online a vlog-ingului românesc pentru pentru 2 zile !
Pe 27 & 28 Iunie, începând cu orele 12:00, la Casa Tineretului Timișoara (str. Arieș nr.19) vor fi prezenți: Bianca Adam(Tequila), Noaptea Târziu, 10 Lucruri, Mircea Bravo, Zmenta.

 

Proiectul își propune să stimuleze participarea tinerilor în viața comunității, astfel aceștia să devină actori activi în comunitatea din care fac parte. Mediul online fiind unul bine cunoscut de tineri, le oferă acestora confortul necesar exprimării libere și realizării primilor pași în a deveni cetățeni proactivi.

Astfel, o dată cu acest proiect propunem și o soluționare a uneia din problemele identificate în comunitatea locală – lipsa unui spațiu de manifestare și exprimare liberă a tinerilor. Astfel Organizația pentru Educația Nouă dorește ca prin intermediul acestui proiect să ofere un cadru pentru stimularea participării publice a tinerilor din Timișoara (măsura 70 din strategia de tineret a Municipiului Timișoara).

Tinerii ce doresc să participa la eveniment se pot înregistra pe site-ul proiectului: http://vlogu.educatianoua.ro/inscrie-te-acum/

Facebok event page: https://www.facebook.com/events/855870901133507/

Acum ai ocazia să afli mai multe despre cei mai de succes vloggeri din țară!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.