VLOG U

În weekendul 27-28 Iunie 2015, începând cu orele 12:00 la Casa Tineretului Timișoara (str. Arieș nr. 19) va avea loc evenimentul “VLOG U”!

Principalii creatori de conținut original de seamă ai României se vor aduna la Timișoara pentru a face din aceasta capitala online a vlog-ingului românesc timp de 2 zile! Vino pentru a-i întâlni în persoană pe: Bianca Adam(Tequilla), Noaptea Târziu, 10 Lucruri, Mircea Bravo, Zmenta!

 

Proiectul este cofinanțat de către Primăria Muncipiului Timișoara, se încadrează în categoria proiectelor de educație non-formală și urmărește dezvoltarea abilităților și aptitudinilor tinerilor din comunitatea locală.

Se dorește ca prin acest proiect să se pună două grupuri (vloggerii și tinerii din comuntatea locală) față în față pentru a facilitata schimbul de experiență, pentru a oferi posibilitatea tinerilor de a învăța de la vloggeri și pentru a creea o oportunitate tinerilor de a da curs pasiunii lor și ulterior de a pune în practică cunoștințele deprinse pe parcursul evenimentului.

Pentru mai multe detalii intrați pe siteul evenimentului:
http://vlogu.educatianoua.ro/

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.