Zilele Studentului Electronist- concursuri nationale!

Liga Studenţilor Electronişti, împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” Iaşi organizează proiectul ştiinţific “Zilele Studentului Electronist”, aflat la a V-a ediţie.Proiectul se va desfăşura în perioada 11-17 aprilie, în incinta Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei situată pe B-dul Carol I, nr. 11A.
În cadrul acestui eveniment vor avea loc 2(două) concursuri naţionale în cadrul cărora cazarea, masa și transportul vor fi asigurate!
1. “PCB – Proiectare, Testare şi Verificare”. Concursul necesită cunoştinţe minime de proiectare asistată pe calculator a modulelor electronice, dar şi de verificare şi testare a acestora. Concurenţii vor avea sarcina de a proiecta, asambla, verifica şi testa module electronice.
Concursul Naţional „PCB – Proiectare, Testare şi Verificare” se adresează tuturor studenţilor de an mai mare (II, III, IV și master). Acesta se va desfăşura miercuri, 13 aprilie, ora 10:00, în cadrul Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iaşi şi este organizat în colaborare cu companiile EMS-Electra şi PCB-Electra din Iaşi. Concursul necesită cunoştinţe minime în domeniul proiectării asistate pe calculator a modulelor electronice, precum şi verificarea şi testarea acestora. Concurenţii vor avea sarcina de a proiecta, asambla, verifica şi pune în funcţiune module electronice. Acest concurs se adresează studenților de anul 2,3,4, sau master în limita a 20 de locuri.
Program:
10:00 – 14:00 Proiectare, testare și verificare.
17:00 – 17:30 Premiere.
2. “Circuite Electronice și Aplicații – Laurențiu Turic” în data de 14 aprilie.
Concursul se bazează pe implementarea circuitelor electronice.
          Aceasta se adresează studenților din anul I și se bazează pe deprinderile practice asimilate în cadrul orelor de „Introducere în circuite analogice”. Pe parcursul concursului se va implementa un circuit selectat de comisie și analizat la final tot de aceasta. Punctajul final va fi calculat în funcție de realizarea corectă a circuitului, timpul de realizare al acestuia și măsurarea punctului static de funcționare pentru tranzistoare. Modul de lucru se va desfășura conform metodologiei asimilate la disciplina „Introducere în circuite analogice”.
Program:
13:00 – 15:00 Implementare circuite electronice.
17:00 – 17:30 Premiere.
Pentru detalii
              nflorut@gmail.com
              nicolai.tutuianu@student.etti.tuiasi.ro

Telefon:
 +40 735/386.700

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.