Interactive Digital Media Student Contest 2015

Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul Multimedia  organizează pe data de 20 iunie 2015 – Concursul Studențesc Interactive Digital Media Student Contest 2015.

Interactive Digital Media Student Contest este o competiție studențească ce își propune să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia. Concursul se adresează studenților de nivel licență și master de la universități din România și din străinătate. Studenții vor avea ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, dar și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediul economic, posibili angajatori ai participanților.

Se pot înscrie atât studenți individuali, cât și studenți organizați într-o echipă.

Nu se impun limite cu privire la numărul de proiecte/aplicații înscrise în competiție sau la numărul de secțiuni la care se participă.

Concursul se va desfășura prin înscrierea în perioada 20 mai – 17 iunie 2015, etapa I de selecție în 18 iunie, în data de 20 iunie 2015 de la ora 10:00 având loc susținerea de către studenți a proiectului realizat în fața juriului și a celorlalți participanți, jurizarea și premierea.

Mai multe detalii legate de acest proiect: http://cm.upt.ro/IDMSC2014/

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.