Lasa-te descoperIT si accepta provocarea- ITFest 2015

ITFest este unul din proiectele marca Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC) aflat la cea de-a VIII-a ediție. Acesta se adresează studenților și elevilor care își doresc să fie la curent cu schimbările din domeniul informațional, dar totodată, reprezintă și o oportunitate prin care aceștia își pot pune în aplicare cunoștințele dobândite în fața viitorilor angajatori.

Ne propunem dezvoltarea și crearea unei legături mai puternice între participanți și companiile ce activează in industria IT prin organizarea unui set de evenimente în care aceştia să-şi poată dezvolta şi etala abilităţile de programare, iar astfel se pot dezvolta profesional și personal. De asemenea, aceștia vor lua contact cu noile tehnologii și dispozitive apărute pe piață.

Proiectul se diferențiează de celelalte oportunități similare desfășurate în București prin gradul de complexitate și prin faptul că reunește un număr relativ mare de studenți și elevi cu aceeași pasiune și îi ajută pe aceștia să mențină pasul cu noile tehnologii și să se dezvolte prin implicarea activă la training-uri și la maratonul de programare.

Pentru mai multe detalii click aici

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.