LEAD to success

“LEAD to success” reprezinta un nou proiect implementat de Liga Studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Timisoara. Acesta are ca scop principal interactionarea studentilor cu mediul profesional si crearea unei oportunitati de a invata din experienta absolventilor care au reusit sa-si construiasca o cariera de succes.
Acest lucru va fi posibil prin realizarea unor intalniri, intre absolventi si actualii studenti ai Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii “Politehnica” Timisoara,un training de scris CV-uri si o simulare de interviu. Prin aceste intalniri se doreste crearea unei platforme prielnice studentilor, astfel ei sa descopere raspunsurile la intrebarile lor si sa reuseasca sa isi formeze o imagine asupra carierei lor viitoare, sa incerce sa deprinda din timp competentele necesare pentru dezvoltarea profesionala.
Grupul tinta reprezinta studentii din cadrul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din Universitatea “Politehnica” Timisoara, carora dorim sa le oferim posibilitatea de a-si dezvolta aptitudini pe plan professional. In principal sunt vizati studentii din anii terminali pentru a avea si o alta perspectiva asupra carierei.
Pincipale obiective:
• Dezvoltarea conceptului viitorilor licentiati asupra carierei;
• Cunoasterea si imbunatatirea factorilor sociali, economici, tehnologici;
• Cunoasterea cat mai exacta a cererii de pregatire profesionala si a evolutiei ei;
• Identificarea preocuparilor pentru aplicarea celor invatate;
• Evidentierea importantei relationarii mediului interior al facultatii cu mediul exterior.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.