Project Management Challenges

V-ați întrebat vreodată cum reușesc marile companii care au zeci de mii de angajați, în mai multe colțuri ale lumii, să se comporte ca o structură sudată, în care toate procesele se leagă și totul funcționează ca într-o familie? Ei bine… funcționează pe principiul ‘divide et impera’, structurându-și activitățile în proiecte controlabile, în microecosisteme.

Managementul proiectelor este un domeniu fascinant, dar care are provocările sale. Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă invităm să aflați de la una dintre persoanele care se asigură că procesele din cadrul companiei pe care o reprezintă sunt coerente și integrate, ce înseamnă pentru el managementul proiectelor în cadrul celui de-al doilea modul de competențe antreprenoriale intitulat „Project Management Challenges – Life. Reloaded” susținut de Marius Foica – Senior Project Manager in cadrul firmei Atos IT Solutions and Services.

Locuri sunt puține, doritori mulți, drept pentru care vă invităm să vă înscrieți pe site-ul proiectului http://ovdip.upt.ro/ la secțiunea Campus virtual. Mai multe informații despre modul și nu numai, puteți obține din afiș, de pe site sau de pe pagina de facebook a evenimentului, dar și de la coordonatorul acțiunii, Ciprian Dughir (ciprian.dughir@upt.ro).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.