Ziua portilor deschise la INCUBOXX

Vă invităm, joi, 23 aprilie 2015, la ora 12:00, la conferința de presă a Centrului INCUBOXX în care se vor prezenta rezultatele obținute până în acest moment, se vor semna primele contracte de închiriere cu firmele de profil ce își vor desfășura activitatea în clădire iar la final se vor prezenta facilitățile oferite celor interesați. Evenimentul se va desfășura în Sala de conferințe a centrului INCUBOXX (Calea Circumvalațiunii nr. 2-4, Timișoara) și este deschis tuturor persoanelor interesate din domeniul IT&C.

Viziunea centrului INCUBOXX este de a consolida sectorul IT&C la nivel regional, capabil să facă față forțelor concurențiale și competiției internaționale. Scopul incubatorului este acela de genera locuri de muncă și de a crește competitivitatea prin susținerea și dezvoltarea afacerilor viabile. Astfel, INCUBOXX reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru studenți, absolvenți și cadre didactice ale facultăților de profil din regiunea de vest, dar și pentru toți antreprenorii interesați să-și dezvolte afacerea din acest domeniu.

Desfășurarea conferinței:

11:45 – Primirea participanților la conferință

12:00 – Cuvânt de deschidere –

dl. Robert KRISTOF, Director INCUBOXX

12:10 – Primăria Municipiului Timișoara –

dl. prof. univ. dr. ing. Nicolae ROBU, Primarul Municipiului Timișoara,

dl. ing. Sorin DRĂGOI, Administrator Public

12:30 – Reprezentanți ai firmelor din cadrul INCUBOXX

12:45 – Reprezentanți ai facultăților din domeniul IT&C din Timișoara

13:00 – Vizitarea centrului INCUBOXX

            „Încurajăm studenții și absolvenții din domeniul IT&C care doresc să-și deschidă o afacere în domeniu dar și firmele deja existente să participe la acest eveniment pentru a afla care sunt avantajele pe care le oferim în cadrul INCUBOXX dar și pentru a vedea clădirea și spațiile oferite.” – Robert Kristof, Director INCUBOXX.

Mai jos aveti formularul de inscriere, pentru a avea o estimare a persoanelor prezente la eveniment.
https://docs.google.com/…/1sD9uzGC0tHW-UJ6FprHhhqh…/viewform

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.